LOGO_FINAL_144X144

H εταιρεία TOX FREE, διαθέτει στην Ελληνική αγορά, τις μη τοξικές σειρές προϊόντων Safe Nails και Safe ‘N’ Beautiful, οι οποίες ήδη έχουν κατακτήσει 57 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζουν να αναπτύσσονται δυναμικά!
Τα παιδικά βερνίκια νυχιών Snails, είναι τόσο αθώα όσο και τα παιδιά σας, καθώς έχουμε αφαιρέσει όλες τις τοξικές ουσίες από τα προϊόντα μας ώστε οι μικρές σας πριγκίπισσες να μπορούν να διασκεδάζουν δημιουργικά χωρίς κανέναν απολύτως φόβο!
Όλα τα βερνίκια της παιδικής σειράς Snails, μπορούν να αφαιρεθούν από τα νύχια των παιδιών σας, ακόμη και από τα ρούχα ή τα έπιπλα, πάρα πολύ εύκολα, απλώς με σαπούνι και νερό!

Εσείς θα συνεχίσετε να επιτρέπετε στις μικρές σας δεσποινίδες να παίζουν με βερνίκια νυχιών που περιέχουν τοξικές ουσίες οι οποίες είναι απαγορευμένες για τα παιδιά;

Safe Nails

Είναι ευχαρίστηση μας να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες που έχετε σχετικά με τα Snails γι ‘αυτό παρακαλώ μην διστάσετε να μας στείλετε email info@toxfree.gr αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ.

Γιατί πρέπει να αγοράσω ένα φιλικό προς το παιδί βερνίκι νυχιών για την κόρη μου;

Όταν τα κοριτσάκια παίζουν, συχνά θέλουν να μιμηθούν τις μητέρες τους και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με λίγο μακιγιάζ. Δυστυχώς, τα προϊόντα μακιγιάζ για ενηλίκους έχουν δημιουργηθεί ειδικά για ενήλικες και η ποσότητα των χημικών που χρησιμοποιούνται βασίζεται στην ανοχή ενός ενήλικα, όχι ενός παιδιού. Τα υδατοχρώματα* Snails Kids έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά – η ασφάλειά τους είναι η προτεραιότητά μας!


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Snails για παιδιά και των άλλων φιλικά προς τα παιδιά βερνικιών;

Σε αντίθεση με άλλα παιδικά βερνίκια νυχιών τα Snails περιέχουν μόνο τρία συστατικά: Νερό, ακρυλικό πολυμερές και μη τοξικές χρωστικές ουσίες.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, υποαλλεργικά**, με ένα ελαφρύ βρεφικό άρωμα και βιοδιασπώμενα. Σε αντίθεση με πολλά προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στην αγορά που μπορεί να περιέχουν ένα «τοξικό τρίο» τα: Dibutyle Phythalate (DBP), τολουόλιο και φορμαλδεΰδη. Όλα αυτά τα συστατικά είναι απαγορευμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα Snails προσφέρουν ένα μη τοξικό βερνίκι νυχιών για τα νεαρά κορίτσια, χωρίς να χρειάζεται ασετόν!


Γιατί τα ευρωπαϊκά καλλυντικά θεωρούνται τα ασφαλέστερα στον κόσμο;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση περιλαμβάνει 27 χώρες (που εκπροσωπεί μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους) και έχει την πιο προστατευτική νομοθεσία για τα καλλυντικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Εντός της ΕΕ έχει κριθεί ότι κάθε χημική ουσία που συνδέεται με τον καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια δεν ανήκει σε ένα καλλυντικό προϊόν. Ως πρότυπο, η ΕΕ απαιτεί επίσης από εταιρείες χημικών προϊόντων την δοκιμή χημικών ουσιών για τις επιπτώσεις στην υγεία, πριν τους επιτραπεί να εισέρθουν στην αγορά.

Η οδηγίες της ΕΕ για τα καλλυντικά αναθεωρήθηκε τον Ιανουάριο του 2003 με την απαγόρευση 1.100 χημικών ουσιών να χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά προϊόντα – το FDA των ΗΠΑ έχει μόνο απαγορεύσει ή περιορίσει 11.

Για το λόγο αυτό στα Snails έχουμε δημιουργήσει ένα 100% Ευρωπαϊκό προϊόν. Τα βερνίκια μας κατασκευάζονται στη Γαλλία και εμφιαλώνονται σε βιοδιασπώμενα ιταλικά γυάλινα μπουκάλια.


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Snails και των παραδοσιακών βερνικιών νυχιών;

Αντίθετα με τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών, τα Snails σχεδιάστηκαν από την Έλληνο-βρετανίδα μαμά Τζινέτ Σκλιβάνου που ήθελε ένα προϊόν έχοντας στο μυαλό της ειδικά τα παιδιά. Τα Snails είναι ασφαλές και διασκεδαστικά στη χρήση και είναι 100% διαλυτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για χρήση ασετόν, αφαιρείτε απλά με σαπούνι και νερό. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα Snails δεν λερώνουν τα ρούχα, χαλιά ή τα δάπεδα, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν οι λεκέδες με σαπούνι και νερό

Το φινίρισμα ποιότητας των Snails είναι το ίδιο με αυτό των παραδοσιακών βερνικιών. Παρέχει ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα και στεγνώνει μέσα σε 3 λεπτά. Όλα αυτά με μόνο 3 συστατικά!


Γιατί τα Snails είναι “Αθώα όσο ένα παιδί”;

Αν και υπήρξε ανησυχία τον τελευταίο καιρό στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα παιδιά που τείνουν να σπεύδουν να μεγαλώσουν, τα Snails εχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα κοριτσάκια που θέλουν να ντύνονται και να παίξουν «τις μαμάδες». Τα Snails προσφέρουν στα παιδιά ένα ασφαλές, παιχνιδιάρικο βερνίκι νυχιών χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών και χωρίς την ανάγκη για ασετόν.

Τα Snails έρχονται σε μια σειρά από 20 ζωηρά χρώματα, όλα ονομασμένα από τα ίδια τα παιδιά της Τζινέτ Σκλιβάνου. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν με ευκολία από τα παιδιά – αυτό περιλαμβάνει ιταλικές γυάλινες φιάλες χωρίς μόλυβδο με φιλικά για τα παιδιά πώματα. Κάθε λεπτομέρεια έχει φροντιστεί, για να επιτραπεί στα παιδιά σας μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού.


Ποια είναι η διάρκεια ζωής των Snails προϊόντων;

Αφού ανοιχτεί, τα προϊόντα μας θα διαρκέσουν από δύο έως τρία έτη.


Μήπως τα Snails έχουν περιβαλλοντική πολιτική;?

Τα σαλιγκάρια είναι προσηλωμένα στη διατήρηση αυστηρών περιβαλλοντικών πολιτικών. Τα Snails δεν διεξάγουν δοκιμές σε ζώα και τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά υποπροϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σε στυλ φαρμακευτικά ανακυκλώσιμα μπουκάλια. Είμαστε τόσο δεσμευθεί να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας που ακόμη και η ιστοσελίδα μας τροφοδοτείται από τον ήλιο και τον άνεμο!


Μήπως τα Snails έχουν κάνει δοκιμές σε ζώα;

Όχι, Τα Snails δεν έχουν κάνει δοκιμές σε ζώα, ούτε και δουλεύουμε με εργαστήρια που διεξάγουν δοκιμές σε ζώα!


Πού μπορώ να αγοράσω Snails προϊόντα;

Τα προϊόντα Snails είναι διαθέσιμα σε 500+ επιλεγμένες μπουτίκ ομορφιάς, spa, και ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα μπορείτε επίσης να προμηθευθείτε τα προϊόντα Snails από την εταιρεία TOX FREE IKE.


Τι πρέπει να κάνω εάν υπάρχει διαχωρισμός στο βερνίκι;

Παρά το γεγονός ότι ο διαχωρισμός είναι πολύ μικρή πιθανότητα, εάν συμβεί απλά ανακινήστε το μπουκάλι για να αναμειχθεί το βερνίκι.


Χρειάζομαι ασετόν για τα παιδικά Snails;

Ασετόν δεν χρειάζεται για τα παιδικά Snails. Το προϊόν είναι 100% υδατοδιαλυτικό και αφαιρείτε με μια γρήγορη επίσκεψη στο μπάνιο και πλύσιμο με νερό και σαπούνι. Τα Snails είναι τα μόνα παιδικά βερνίκια νυχιών που δεν χρειάζονται ασετόν ή οινόπνευμα για την αφαίρεση τους.


Χρειάζομαι ασετόν για τα Snails μέλλουσα-μαμά;

Τα Snails μέλλουσα-μαμά δυστυχώς απαιτούν ασετόν, αλλά είναι ασφαλές ακριβώς όπως η παιδική σειρά μας Snails.


Βγαίνουν οι λεκέδες από τα παιδικά βερνίκια Snails από τα χαλιά και τα έπιπλα;

Ένα από τα καλύτερα οφέλη των Snails Kids είναι ότι είναι ένα υδατοδιαλυτό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν λερώνει τα ρούχα, χαλιά και πατώματα. Είναι υποαλλεργικά** καθώς και χωρίς αιθάλη.

 

*Παρότι τα παιδικά μανό Snails είναι υδατοχρώματα αυτό δεν τα καθιστά κατάλληλα για πόση.

** Κάτω από φυσιολογικές και προβλέψιμες συνθήκες χρήσης, το προϊόν δεν παρουσιάζει σημαντικές αρνητικές αντιδράσεις, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις ιδιαίτερης ευαισθησίας του κάθε ατόμου.

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία – παρατήρηση σχετικά με τα προϊόντα μας! Η επικοινωνία σας μαζί μας, μας κάνει καλύτερους συνεργάτες!

Not readable? Change text. captcha txt
0